Αυτή την εβδομάδα χάρηκα γιατί... (4η εβδομάδα)


Ωραία εβδομάδα...φθινοπωρινή...

Αυτή την εβδομάδα χάρηκα γιατί...
...καθόμουν και χάζευα τα μωρά μου να παίζουν μαζί! Ο μικρός κάθεται πολύ άνετα μαζί με την αδερφή του στον αυτοσχέδιο παιδότοπο που τους έφτιαξα στο σπίτι! Μου φάνηκαν τόσο ανέμελα και ...ανεξάρτητα!

...ξεκίνησα διαδικασία οργάνωσης σπιτιού και εργασίας. Όλα τα χαρτιά στη δουλειά και όλα τα πράγματα, ρούχα κλπ στο σπίτι έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε μια σειρά!! Πολύ μου αρέσει αυτή η διαδικασία!

....ξεκίνησα γυμναστική (crossfit) με personal trainer έναν πολύ καλό μου φίλο και expert στο είδος!! Μου φτιάχνει τη διάθεση, αν και χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής με γιόγκα και crossfit ταυτόχρονα!!

...γιόρτασα τη γιορτή της κόρης μου με τη μικρή να το χαίρεται πολύ και με σοκολατόπιτα με νουτέλα! Την κόρη μου την έχω βαφτίσει Ρέα, αλλά δεν έχει γιορτή. Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να γιορτάζουμε το όνομά της την ημέρα που τη βαφτίσαμε, δηλαδή 23 Σεπτεμβρίου!

...πέρασα την πιο όμορφη Κυριακή με τα μωρά μου, τον άντρα μου και τους φίλους μας! Όλη μέρα εκτός σπιτιού με ατέλειωτες βόλτες!!!

Σχόλια

 1. Η πρώτη φωτογραφία είναι υπέροχη!!!
  Βγάζει μια απίστευτη ζεστασιά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βάσω μου σίγουρα έχεις πολλούς λόγους να χαίρεσαι με πρώτους τα παιδάκια σου! Αυτή η οργάνωση είναι και στα δικά μου πλάνα...
  Τα φιλιά μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνώ με τη Μάρθα...κι εμένα με μαγνήτισε αυτή η φωτογραφία! Μπορεί να μη φαίνονται προσωπάκια αλλά σίγουρα κάτι αποπνέει η όλη φωτογραφία... γαλήνη, ζεστασιά, ηρεμία....? φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου