Τι είναι το PB&J και 10 τρόποι για να το απολαύσουμε!!

Με αφορμή το άρθρο της Dailycious για το σάντουιτς με σπιτικό φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα, έμαθα το PB&J. Και όχι... δεν το είχα και στο χωριό μου, αλλά το έψαξα και το έμαθα! Είναι μια πολύ καλή ιδέα για γλυκό σνακ και ενδιαφέρουσα εναλλακτική για τις πρωινές μας φετούλες ή για το απογευματινό τοστάκι, το δικό μας ή των παιδιών μας!
Ιδού 10 τρόποι για να απολαύσουμε αυτή τη λιχουδίτσα, όπως τους βρήκα στο "τα έχει όλα και συμφέρει" Buzzfeed.com!


[ΠΗΓΗ]
1. Το ψήνουμε στην τοστιέρα! Όλα τα σάντουιτς στη γη είναι καλύτερα όταν είναι βουτυρένια, ζεστά και τραγανά!!




2. Ακόμα καλύτερο από το ψήσιμο στην τοστιέρα, είναι το ψήσιμο στη βαφλιέρα! Ακόμα πιο τραγανό!!!





[ΠΗΓΗ]


3. Για «σκληροπυρηνικούς»: το βουτάμε σε αυγά χτυπημένα και το τηγανίζουμε.





[ΠΗΓΗ]


4.Φτιάχνουμε το PB&J 2.0: Μιλάμε για υπερπαραγωγή! Έξι διαφορετικά αλείμματα δημιουργούν εννιά διαφορετικές γευστικές ζώνες!
Στη μια φέτα αλείφουμε οριζόντια μαρμελάδα φράουλα, μέλι, λιωμένο marshmallow (marshmallow fluff).
Στην άλλη φέτα αλείφουμε κάθετα φυστικοβούτυρο με κομμάτια φυστικιού, σοκολατένια πραλίνα, φυστικοβούτυρο χωρίς τα κομματάκια.





[ΠΗΓΗ]


5. Φτιάχνουμε ένα PB&J banana dog (βλ. hot dog)





[ΠΗΓΗ]


6. Μπουκίτσες με αλμυρά κρακεράκια ή και με επικάλυψη σοκολάτας....μμμμ λες;;
[ΠΗΓΗ]


[ΠΗΓΗ]



7. Χρησιμοποιούμε φρέσκα φρούτα αντί για μαρμελάδα (η καλύτερη επιλογή είναι η μπανάνα, βλ. νο5).





[ΠΗΓΗ]


8. Αλμυρή εκδοχή PP&P (peanut butter, pickle, and potato chip), με φυστικοβούτυρο, πίκλες/τουρσί και πατατάκια.





[ΠΗΓΗ]


9. Φτιάχνουμε το σάντουιτς με αυγόφετες (French toast) αντί για ψωμί. Μετά από αυτό το σάντουιτς με ψωμί δε θα μας αρέσει με τίποτα!





[ΠΗΓΗ]


10. Φτιάχνουμε το σάντουιτς με banana bread ή με κέικ αντί για ψωμί. 


[ΠΗΓΗ]


 post signature

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου