Πώς φτιάχνουμε τους δικούς μας αρωματικούς κύβους μαγειρέματος


Τι θα χρειαστούμε; 



  • Πλαστικές παγοκύστες
  • Μυρωδικά της αρεσκείας μας
  • Ελαιόλαδο, νερό ή ζωμό από κρέας ή λαχανικά

Παίρνουμε μικρές ποσότητες μυρωδικών και γεμίζουμε τις θήκες της παγοκύστης. Στη συνέχεια, διαλέγουμε το υγρό στοιχείο που θα αποτελέσει τον κύβο μας και ρίχνουμε σε κάθε θήκη ελαιόλαδο, νερό ή ζωμό. Βάζουμε τις παγοκύστες στην κατάψυξη. Οι σπιτικοί αρωματικοί κύβοι θα είναι έτοιμοι για χρήση μόλις παγώσουν.


Την ιδέα την βρήκα στο chefonair.gr

Σχόλια