Σοκολατένιο κέικ με δύο υλικά!

Θα μας χρειαστούν μόνο 4 αβγά και 240 γρ. Νουτέλα! Καθόλου αλεύρι!




Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι διαμέτρου 18 εκατοστών και βάζουμε χαρτί για ψήσιμο. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Χτυπάμε τα αβγά στην μεγαλύτερη ταχύτητα μέχρι να τριπλασιαστούν σε όγκο, περίπου έξι λεπτά. Ζεσταίνουμε τη Νουτέλα για να μαλακώσει (γίνεται και στο φούρνο μικροκυμάτων). Προσθέτουμε το 1/3 των χτυπημένων αβγών. Ανακατεύουμε προσεκτικά και αργά (όχι με το μίξερ, αλλά με μια μαρίζ). Προσθέτουμε άλλο 1/3 και ανακατεύουμε αργά. Προσθέτουμε το υπόλοιπο μίγμα μέχρι να έχει ομογενοποιηθεί πλήρως. Βάζουμε το μίγμα στο ταψάκι και ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει πριν το κόψουμε.


Σχόλια