Κέικ με γιαούρτι

Υλικά:
1 φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
2 κούπες ζάχαρη
1 μαργαρίνη
2 κεσεδάκια των 150γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Ξύσμα ενός πορτοκαλιού
4 αυγά



Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη μαργαρίνη να μαλακώσει και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, το ξύσμα, το γιαούρτι και το αλεύρι. Χτυπάμε το μίγμα για 4 λεπτά.
Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε μια φόρμα κέικ. Αδειάζουμε το μείγμα στη φόρμα και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς για μία ώρα περίπου.


Καλή επιτυχία!!!!

Σχόλια