Σοκολατόπιτα με ξηρούς καρπούς

Υλικά:
5 αβγά
1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)
1 φλιτζάνι ζάχαρη
200γρ μαργαρίνη
250γρ αλεσμένα αμύγδαλα ή καρύδια ή φουντούκια
250γρ σοκολάτα γάλακτος(2 πλάκες)
250γρ κουβερτούρα



Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από τις σοκολάτες.
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε χαμηλή φωτιά σε ένα κατσαρολάκι ή στο φούρνο μικροκυμάτων και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Βάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμένο ορθογώνιο ταψί ή πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.
Αν θέλουμε σερβίρουμε με παγωτό βανίλια.


Καλή επιτυχία!!!!

Σχόλια