Κορμός Σοκολάτας σε 15 λεπτά


Υλικά
2 σοκολάτες κουβερτούρες
1 πακέτο μπισκότα μιράντα
100 γρ μαργαρίνη
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
κονιάκ ή λικέρ
καρύδια ή αμύγδαλα ή φουντούκια ψιλοκομμένα



Εκτέλεση
Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια μας σε 3 κομμάτια το καθένα.
Λιώνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά την σοκολάτα σε ένα κατσαρολάκι ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Αφήνουμε το μίγμα λίγο να κρυώσει και το τυλίγουμε με μία λαδόκολλα ή σε αλουμινόχαρτο σε ρολό.
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες και το διατηρούμε εκεί για να κόβετε εύκολα σε φετούλες.


Καλή επιτυχία!!!!

Σχόλια