Crunchy Peanut Butter Cups




(8 κομμάτια)
1/4 κούπας βούτυρο
3/4 κούπας φυστικοβούτυρο
3/4 κούπας τριμμένο μπισκότο (σχετικά άγλυκο ή ανάλογα με τα γούστα σας)
1/4 κούπας ζάχαρη
1 κούπα σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
1/4 κούπας γάλα
Άνθος αλατιού (αφρός αλατιού)



Χρησιμοποιούμε ταψάκι που αραδιάζουμε τα χαρτάκια για muffin ή ταψάκι ειδικό για muffin αν έχουμε.

Στο φούρνο μικροκυμάτων, λιώνουμε σε ένα μπολ το βούτυρο με το φυστικοβούτυρο για 45 δευτερόλεπτα. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Προσθέτουμε το μπισκότο και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε στις θήκες muffin και βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά για να γίνει η στρώση του φυστικοβούτυρου.

Αφού έχει κρυώσει το φυστικοβούτυρο, λιώνουμε τις σταγόνες σοκολάτας με το  γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί και μοιράζουμε σε κάθε θήκη muffin, πάνω από τη στρώση φυστικοβούτυρου. Ρίχνουμε λίγο από το αλατάκι πάνω από κάθε κομμάτι και βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μισή ώρα.

Διατηρούμε στο ψυγείο σε τάπερ


[Η φωτογραφία και η συνταγή είναι από το Different Solutions στο facebook]

Σχόλια