Παιδικά υγιεινά μπισκοτάκια


Υλικά:
1/2 φλυτζανιού αλεύρι
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1/2 κουτ. γλυκού σόδα φαγητού
1 κουτ. σούπας κανέλα
1/2 φλυτζανιού σταφίδες
1/4 φλυτζανιού σπορέλαιο
3 κουτ. σούπας νερό
1 αυγό
1 1/2 φλυτζανιού νιφάδες βρώμης
1 φλυτζάνι σκούρη καφέ ζάχαρη


Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη σόδα και την κανέλα.
Σε άλλο μπολ χτυπάμε το λάδι με τα αυγά. Ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μίγμα ομοιογενές.
Προσθέτουμε τις σταφίδες, τις νιφάδες βρώμης και τη σκούρα ζάχαρη. Ανακατώνουμε ελαφρά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί φούρνου ή ένα φύλλο χαρτιού ειδικό για μπισκότα. Ρίχνουμε στο ταψί μικρές κουταλιές από το μίγμα, σε μέγεθος καρυδιού.
Ψήνουμε για 10 λεπτά.

Καλή επιτυχία!!!

Σχόλια