Τhink Positive!

Μπορεί η εποχή μας να μην ευνοεί πάντα τις θετικές σκέψεις, όμως το σίγουρο είναι ότι εάν στεκόμαστε περισσότερο στις μικρές ευχάριστες στιγμές όλα θα πάνε καλύτερα!

Η θετική στάση ζωής έχει αποδειχθεί ότι δημιουργεί ευτυχισμένους και επιτυχημένους ανθρώπους. Θέλετε να είστε ένας από αυτούς; Αλλάξτε τώρα τον τρόπο σκέψης σας και βάλτε φράνο στην αρνητική ενέργεια μέσα από απλές, καθημερινές συμβουλές, που μπορείτε εύκολα να υιοθετήσετε.
-Δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και σχεδιάστε τη ζωή σας με γνώμονα την καλύτερη εκδοχή για το μέλλον σας.
-Έχετε πάντα κατά νου, ότι, ακόμη και εάν κάτι που σχεδιάζατε δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε πάντα να βρείτε μια θετική πλευρά και να μην απογοητεύεστε.
-Αντιμετωπίστε όλα τα ζητούμενα που σας απασχολούν με δυναμισμό και αισιοδοξία ακόμη και όταν όλα δεν είναι ρόδινα.
-Κάντε το χιούμορ όπλο σας και δώστε λύσεις στα προβλήματά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε ακόμη πιο αρεστή στους άλλους και θα δώσετε μια ανάλαφρη διάσταση σε όποιο πρόβλημα κι εάν αντιμετωπίζετε.
-Σημειώστε σε ένα χαρτί 3 πράγματα, τα οποία σας κάνουν ευτυχισμένη και κάθε πρωί όταν θα ξυπνάτε ρίξτε μια γρήγορη ματιά στο «μαγικό» σας χαρτάκι.
-Φροντίστε να σας περιστοιχίζουν κατά βάση θετικοί άνθρωποι.
-Ξεκινήστε μια νέα ενασχόληση όπως μια ξένη γλώσσα, μαθήματα ζωγραφικής κ.λπ. και μείνετε ανοιχτή στις καινούργιες προκλήσεις που θα προκύψουν.
-Τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε. Μάθετε λοιπόν από αυτά και προχωρήστε ένα βήμα παρακάτω. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας και κοιτάξτε μπροστά.
- Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά έλεγαν οι παλιοί και είχαν δίκιο. Οι μυρωδιές που μας περιστοιχίζουν μας κάνουμε να νιώθουμε όμορφα και άνετα με τον εαυτό μας. Δοκιμάστε να πλύνετε τις κουρτίνες, τα καλύμματα καναπέ και τα τραπεζομάντηλα με το νέο απορρυπαντικό lenor και αφήστε την ευωδιά του να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία αισθησιακής αναζωογόνησης για εσάς και τους αγαπημένους σας.
-Αλλάξτε την καθημερινή σας ρουτίνα εισάγοντας νέες δραστηριότητες.
-Εάν σας ζητηθεί η γνώμη για κάτι ή για κάποιον σκεφτείτε πρώτα τα θετικά στοιχεία και εστιάστε σε αυτά.
-Γελάστε… είναι μεταδοτικό και κάνει εσάς και τους γύρω σας πιο ευτυχείς καθώς βοηθά στην μεγαλύτερη έκκριση ενδορφίνων, που είναι οι ορμόνες της ευχαρίστησης.
-Όταν μιλάτε για τον εαυτό σας εστιάστε στα θετικά του χαρακτήρα σας και στα επιτεύγματά σας, χωρίς όμως να φτάσετε σε σημείο αλαζονείας.
-Ξεκινήστε γυμναστική. Θα νιώσετε καλύτερα για τον εαυτό σας σωματικά και πνευματικά καθώς όλα τα είδη γυμναστικής απελευθερώνουν ενδορφίνες, την ορμόνη της ευτυχίας.
-Δωρίστε πράγματα που δεν χρειάζεστε και αμέσως θα νιώσετε καλύτερα. Το να γίνεται δοτικοί και να προσφέρετε ανιδιοτελώς σας δίνει τη δύναμη να συνεχίζετε να ελπίζετε πως τα καλύτερα θα είναι αυτά που θα έρθουν.

[http://www.epithimies.gr]

Σχόλια